Cal Molinaret, S/N 25721

679670291

Empresa d’activitats d’oci a la natura, ubicats a La Cerdanya

Organitzem activitats en plena naturalesa per a famílies, grups d’amics i empreses. Vine a conèixer-nos

Txell Aventura és una empresa especialitzada en l’organització d’esports i activitats d’oci a l’aire lliure a La Cerdanya i Catalunya . Muntanyes, pobles, rius, natura i fauna són l’excusa perfecte per a organitzar una sèrie d’activitats en l'entorn de la naturalesa i gaudir de tot el que ens ofereix el que ens envolta.

Descobreix el nostre entorn natural 

Organitzem les nostres activitats a l’aire lliure amb l’objectiu de despertar el màxim interès pel medi natural.

En aquest sentit, totes les nostres propostes sorgeixen des del respecte per la naturalesa i el foment de la sostenibilitat. La finalitat que intentem aconseguir en el nostre dia a dia és que els nostres clients prenguin consciència de la importància de l’ecologia i el respecte pel medi ambient.

Coneix un paradís natural únic per la seva bellesa

Procurem transmetre coneixements i potenciar, al mateix temps, una vida saludable en la qual els protagonistes siguin els pobles, les gents i els paisatges inigualables i la seva naturalesa.

ACTIVITATS D’OCI PER A LA FAMÍLIA

Gaudeix, juntament amb els teus, d’una zona perfecte per fer esport, descobrir la naturalesa i per dur a terme activitats en grup.                                                       Poseu-vos en contacte amb nosaltres ara mateix.

ACTIVITATS D’OCI PER A EMPRESES

Es tracta de l’ocasió perfecte per desconnectar de la rutina i gaudir d’uns moments de riures i diversió, fora de l’oficina i en un entorn únic.         Poseu-vos en contacte amb nosaltres ara mateix.

 

Practica el teu esport preferit en plena naturalesa

Senderisme, muntanyisme, orientació, nordic wallking … tot el que t’imaginis i molt més ho pots fer a la zona de La Cerdanya, a plena muntanya de Lleida.  També ens desplaçem a d'altres indrets, Montseny, Olot, Empordà...

A Txell Aventura organitzem activitats a la teva mida.

VULL CONTACTAR AMB TXELL AVENTURA