Turisme actiu a la Cerdanya

Empreses

Txell Aventura és una empresa ubicada a La Cerdanya, especialitzada en activitats d'oci en el medi natural per a Nens, Famílies i Grups d’Empresa.

 

Txell Aventura és una empresa de La Cerdanya especialitzada en l'organització d' esports i activitats a l'aire lliure. Muntanyes, pobles, rius i animals són l'excusa perfecta per organitzar una sèrie d'activitats entorn de la naturalesa i gaudir de tot el que ens ofereix aquesta comarca.

 

Organitzem les nostres activitats a l‘aire lliure amb l'objectiu de despertar el màxim interès pel medi natural de la nostra zona.

 

En aquest sentit, totes les nostres propostes sorgeixen des del respecte per la naturalesa i el foment de la sostenibilitat.

 

La finalitat és que els nostres clients prenguin consciència de la importància de l'ecologia i el respecte pel Medi Ambient.

 

D'aquesta manera, procurem transmetre coneixements sobre la comarca de La Cerdanya i potenciar una vida saludable en el qual els protagonistes siguin els pobles, la gent i els paisatges d'aquesta inigualable zona natural.

 

Condicions legals