Turisme actiu a la Cerdanya

Empresa d’activitats a La Cerdanya

A la nostra empresa d’aventura organitzem activitats d’oci a l’aire lliure a La Cerdanya

Benvingut a la web de Txell Aventura, especialistes a fer-te gaudir de moments inoblidables. A la nostra empresa organitzem esport i activitats a l’aire lliure per a nens, famílies i grups. Muntanyes, pobles, rius i animals són l’excusa perfecta per descobrir els espectaculars paisatges que ens ofereix aquesta Comarca.

A Txell Aventura organitzem diferents activitats a l’aire lliure amb l’objectiu de despertar el màxim interès pel medi natural de la nostra zona. Totes les nostres propostes sorgeixen des del respecte per la naturalesa i el foment de la sostenibilitat. La finalitat és que els nostres clients prenguin consciència de la importància de l’ecologia i el respecte pel medi ambient.

A la nostra empresa d’activitats a La Cerdanya procurem transmetre coneixements sobre la Comarca i potenciar una vida saludable en la qual els protagonistes siguin els pobles, la gent i els paisatges d’aquesta inigualable zona natural. No et perdis tot el que podem oferir-te. T’assegurem que és addictiu i que tot el que prova, repeteix. A què esperes per descobrir-ho?

 

Aventures l’aire lliure